Zapytanie ofertowe nr 3/2023
17.03.2023
Zapytanie
ofertowe jest prowadzone zgodnie z REGULAMINEM REKRUTACJI
I UCZESTNICTWA w projekcie „RAPID 2 – Regionalny Akcelerator Przedsiębiorstw
Innowacji i Doświadczeń”, w szczególności z zapisami § 16. Zasady dotyczące
rozliczania grantów.
I.. Zamawiający
Fundacja
Adesco, ul. BESKIDZKA, nr 134, lok. 2, ŁÓDŹ 91-610
NIP:
7282865446
Osoba do
kontaktu w sprawie ogłoszenia:
Dominik
Czechowski, e-mail: dominik.czechowski@browarstrakacza.pl
Tytuł
projektu:
Rozwój
modelu biznesowego Fundacji Adesco opartego na innowacjach produktowych i
procesowych w gastronomii
II. Informacje o ogłoszeniu
I.
Termin
składania ofert:
Oferty
należy składać do 24.03.2023 do godz. 16:00
Oferty
złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane
II.
Miejsce i
sposób składania ofert:
Oferty
należy składać w języku polskim w formie pisemnej. Podpisaną ofertę należy
złożyć w terminie określonym w zapytaniu ofertowym.
Ofertę
należy złożyć w siedzibie Fundacji Adesco w Łodzi, ul. BESKIDZKA, nr 134, lok.
2 w godz. 8:00-16:00 w dni robocze.
III.
Informacja
o ofertach częściowych i wariantowych
Nie
dopuszcza się możliwości składania ofert częściowych.
Nie
dopuszcza się możliwości składania ofert wariantowych.
IV.
Skrócony
opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem
zamówienia jest dostawa systemu wentylacji wyciągowej
oraz kompensacyjnej znad okapów do lokalu gastronomicznego zlokalizowanego w
piwnicy budynku centrum Kultury i Sztuki w Skierniewicach
V.
Kategoria ogłoszenia
Dostawy
VI.
Miejsce realizacji zamówienia
Restauracja „Piwnica
Browar Strakacza”, Skierniewice
96-100, ul. Reymonta 33
III.
Opis przedmiotu zamówienia
I.
Przedmiot
zamówienia
Przedmiotem
zamówienia jest dostawa systemu wentylacji wyciągowej
oraz kompensacyjnej znad okapów do lokalu gastronomicznego zlokalizowanego w
piwnicy budynku centrum Kultury i Sztuki w Skierniewicach o parametrach jak poniżej:
·
dwa okapy kompensacyjno-indukcyjne ze stali
nierdzewnej wraz z oprawą ledową hermetyczną 1 kpl
·
wentylatory kuchenne wyciągowe oraz nawiewne z
nagrzewnicą i systemem filtracyjnym 1 szt.
·
kanały i kształtki wraz z izolacją i normaliami
montażowymi 1 szt.
·
klimatyzator ze stali nierdzewnej o mocy 7,0kW wraz z
uruchomieniem 1 szt.
II.
Wymagania
dotyczące przedmiotu zamówienia
Sprzęt
powinien być fabrycznie nowy, wcześniej nieużywany, nie prezentowany wcześniej
na wystawach, wolny od wad fizycznych i prawnych.
Sprzęt
powinien być kompletny, a po montażu gotowy do pracy zgodnie
z przeznaczeniem bez konieczności dodatkowych zakupów inwestycyjnych.
Wraz z
dostarczanym sprzętem Dostawca zobowiązany jest dostarczyć wszystkie niezbędne
dokumenty dopuszczające go do stosowania na terenie Polski zgodnie
z aktualnym stanem prawnym.
III.
Harmonogram/termin
realizacji zamówienia
System wentylacji
wyciągowej oraz kompensacyjnej znad okapów do lokalu gastronomicznego należy dostarczyć do 31 maja 2023 roku.
Dokładny
termin dostawy, przekazania i uruchomienia należy ustalić z Zamawiającym.
IV. Opis
sposobu dokonywania oceny ofert
1.
Kryterium oceny ofert jest cena oferty netto — znaczenie
100%
C – cena 100%.
Do porównania ofert
będzie brana pod uwagę cena netto.
C = Cena netto
najtańszej oferty/oferowana cena netto x 100pkt
2.
Najkorzystniejszą ofertą zostanie wybrana ta, z najwyższą
liczbą uzyskanych punktów, obliczaną według poniższego wzoru:
L = C
gdzie:
L— całkowita liczba
punktów,
C — punkty uzyskane w
kryterium „Cena“,
3.
Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą na
podstawie kryteriów oceny ofert określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym.
Oferta, która uzyska największą liczbę punktów wg powyższych kryteriów i
metodologii obliczania zostanie uznana za najkorzystniejszą.
4.
Informacja o wyniku postępowania zostanie umieszczona na
stronie www Zamawiającego.
5.
Przy obliczaniu liczby punktów Zamawiający będzie
zaokrąglał wyniki do dwóch miejsc po przecinku.