Zapytanie ofertowe nr 2/2023
17.03.2023
Zapytanie
ofertowe jest prowadzone zgodnie z REGULAMINEM REKRUTACJI
I UCZESTNICTWA w projekcie „RAPID 2 – Regionalny Akcelerator Przedsiębiorstw
Innowacji i Doświadczeń”, w szczególności z zapisami § 16. Zasady dotyczące
rozliczania grantów.
I.. Zamawiający
Fundacja
Adesco, ul. BESKIDZKA, nr 134, lok. 2, ŁÓDŹ 91-610
NIP:
7282865446
Osoba do
kontaktu w sprawie ogłoszenia:
Dominik
Czechowski, e-mail: dominik.czechowski@browarstrakacza.pl
Tytuł
projektu:
Rozwój
modelu biznesowego Fundacji Adesco opartego na innowacjach produktowych i
procesowych w gastronomii
II. Informacje o ogłoszeniu
I.
Termin
składania ofert:
Oferty
należy składać do 24.03.2023 do godz. 16:00
Oferty
złożone po tym terminie nie będą rozpatrywane
II.
Miejsce i
sposób składania ofert:
Oferty
należy składać w języku polskim w formie pisemnej. Podpisaną ofertę należy
złożyć w terminie określonym w zapytaniu ofertowym.
Ofertę
należy złożyć w siedzibie Fundacji Adesco w Łodzi, ul. BESKIDZKA, nr 134, lok.
2 w godz. 8:00-16:00 w dni robocze.
III.
Informacja
o ofertach częściowych i wariantowych
Nie
dopuszcza się możliwości składania ofert częściowych.
Nie
dopuszcza się możliwości składania ofert wariantowych.
IV.
Skrócony
opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem
zamówienia jest dostawa innowacyjnego pieca-grilla typu Josper (lub równoważny)
do lokalu gastronomicznego zlokalizowanego w Skierniewicach, przy ul. Reymonta
33
V.
Kategoria ogłoszenia
Dostawy
VI.
Miejsce realizacji zamówienia
Restauracja „Piwnica
Browar Strakacza”, Skierniewice
96-100, ul. Reymonta 33
III.
Opis przedmiotu zamówienia
I.
Przedmiot
zamówienia
Przedmiotem
zamówienia jest dostawa pieca-grilla typu Josper (lub równoważnego) o parametrach
jak poniżej:
·
Średni czas rozpalenia grilla: 35
min
·
Średnie zużycie węgla na dzień: 12
do 16 kg
·
Temperatura pieczenia/grillowania:
od 250 do 350 stopni Celsjusza
·
Pojemność piekarnika: 2 x GN 1/1
·
Wyposażenie: łapacz sadzy, kominek
do filtra sadzy, dodatkowy ruszt, szafka 2-drzwiowa (jezdna)
II.
Wymagania
dotyczące przedmiotu zamówienia
Sprzęt
powinien być fabrycznie nowy, wcześniej nieużywany, nie prezentowany wcześniej
na wystawach, wolny od wad fizycznych i prawnych.
Sprzęt
powinien być kompletny, a po montażu gotowy do pracy zgodnie
z przeznaczeniem bez konieczności dodatkowych zakupów inwestycyjnych.
Wraz z
dostarczanym sprzętem Dostawca zobowiązany jest dostarczyć wszystkie niezbędne
dokumenty dopuszczające go do stosowania na terenie Polski zgodnie
z aktualnym stanem prawnym.
III.
Harmonogram/termin
realizacji zamówienia
Fabrycznie
nowy piec (1 szt.) z wyposażeniem należy dostarczyć do 31 maja 2023 roku.
Dokładny
termin dostawy, przekazania i uruchomienia należy ustalić z Zamawiającym.
IV. Opis
sposobu dokonywania oceny ofert
1.
Kryterium oceny ofert jest cena oferty netto — znaczenie
100%
C – cena 100%.
Do porównania ofert
będzie brana pod uwagę cena netto.
C = Cena netto
najtańszej oferty/oferowana cena netto x 100pkt
2.
Najkorzystniejszą ofertą zostanie wybrana ta, z najwyższą
liczbą uzyskanych punktów, obliczaną według poniższego wzoru:
L = C
gdzie:
L— całkowita liczba
punktów,
C — punkty uzyskane w
kryterium „Cena“,
3.
Zamawiający wybierze ofertę najkorzystniejszą na
podstawie kryteriów oceny ofert określonych w niniejszym zapytaniu ofertowym.
Oferta, która uzyska największą liczbę punktów wg powyższych kryteriów i
metodologii obliczania zostanie uznana za najkorzystniejszą.
4.
Informacja o wyniku postępowania zostanie umieszczona na
stronie www Zamawiającego.
5.
Przy obliczaniu liczby punktów Zamawiający będzie
zaokrąglał wyniki do dwóch miejsc po przecinku.